ØKOLOGISK HUDPLEIE

Ønsker du å gi deg selv litt ekstra pleie og omsorg? Her kan du få ta imot en herlig, helt naturlig og økologisk ansiktsbehandling med nærværende hender. Det er et ekte handtverk.

 

Timer må avlyses senest 24 timer før ellers belastes hele beløpet.

Send sms 99511315 eller mail marita@organisk.org for å booke tid :)

Økologisk ansiktsbehandling   60 min   890,-

 

Dette er en omsorgsfull, rolig og nøye rengjøring av munn, øyne, dekolletage, hals og ansiktet. Når rengjøringen er ferdig venter en fast og rytmisk massasje av dekolletage, overarmer, nakke, hals og ansikt. Dykk inn i avslappingens land. 

Ansiktsmaske strykes ut etter massasjen, virker på huden før den tas bort med svalere vann.  Mykt kommer du tilbake til nuet. Et pleiende og beskyttende produkt, med evt mineral makeup om så ønskes, arbeides inn.
Huden er klar for resten av dagen. Din hud har varsomt blitt fylt opp av velduftende, nærende råvarer.
Du har blitt behandlet av nærværende hender.  

 

Stor økologisk ansiktsbehandling   90 min   1190,-

 

Dette er en omsorgsfull, rolig og nøye rengjøring av munn, øyne, dekolletage, hals og ansiktet. Når rengjøringen er ferdig venter en fast og rytmisk massasje av dekolletage, overarmer, nakke, hals og ansikt. Dykk inn i avslappingens land. Dypt avslappet jobber hendene seg lengre inn i muskler, bindevev og hud med dypvevsmassasje og trykk på dekolletage, hals, nakke og ansikt. Spenninger slipper, sirkulasjonen varmer huden, det kjennes på dypet. 

 

Etter denne reisen kommer fjærlette strykninger på hals og ansikt. Strykninger som hjelper huden å renses, roer sirkulasjonen, væsken å tømmes. Ansiktsmasken strykes ut, mens hender og armer masseres når masken virker på huden.Masken tas bort med svalere vann. Mykt kommer du tilbake til nuet. Et beskyttende produkt, med evt mineral makeup om så ønskes, arbeides inn. Huden er klar for resten av dagen. Hender, oljer, urter og blomstervann har arbeidet seg igjennom din hud, bindevev, muskler og spenninger. Huden er klar, fast og fornyet. Work of an artisan / En håndtverkers kunstnerlige arbeid er utført!

Produkter og råvarer fra:
LENA LOSCIALE Skincare, by LENA LOSCIALE, Botany for All Makeup. 

Rygg & kroppsbehandlinger 

Cellulitt og sirkulasjons massasje 60 min 890,-

Dette er en dyp massasje av bindevevet og målet er å frigjøre, myke opp og jobbe igjennom huden og bindevevet i dype, kraftfulle tak.

Bindevevet får bedre sirkulasjon, minsker væskeansamlinger, cellulitter får seg en omgang, huden blir fastere, muskler blir avslappet, kroppen kjennes lettere og slagg skylles ut av kroppen via utsondringen. For å hjelpe kroppens jobb er det fint å drikke vann etter behandlingen.

Behandlingen er dyp og kan kjennes ordentlig. Behandlingen begynner med en oppmykning av muskler og bindevev. Etter oppmykningen følger massasje av bindevev og hud på:

Benenes bakside: innside, utside, overside, setet og opp mot hoftene. Samme prosedyre på fremside ben.

eller

Ryggen, skuldre, nakke.


Ryggbehandling 60 min 890,-

 

Behandlingen starter med en urtekompress på ryggen som dekkes av håndklær.

 

I lange dype bølgebevegelser får ryggen, fra setet opp til nakke og skuldre, først en rengjøring med vekstolje, rasul og eteriske oljer. Deretter en reell skrubb med Moroccan Black Soap og Sisalvante som vaskes av med varmt vann.

 

Neste steg er Kesevante og varmt vann som skrubber huden på ryggen enda dypere. Dype små bevegelser med vanten, nøye over hele ryggen.

 

Etter rengjøring og skrubb kommer en fast og rytmisk massasje med vekstolje og eterike oljer. Hendene arbeider opp og ned på ryggen, løser spenninger i huden, bindevevet og muskler. Ryggen får en pleiende maske med et varmt urtehåndkle som dekkes av håndklær. Masken får jobbe en stund og jobbe ned pleiende næring til huden. Masken vaskes av og til slutt påføres en deilig lett vekstbasert olje som jobbes inn på ryggen.

 

Ryggen er ren, skrubbet, gjennomarbeidet og avslappet. Ryggen kan puste!


Konsultasjon  90 min     890,-


Under denne samtalen jobber vi med et kundekort hvor vi se på hudens utfordringer, problemer og behov sånn det er nå og litt historikk.

 

Når vi har fått kartlagt huden, blir det en grundig, praktisk og pedagogisk gjennomgang av rengjøringsrutiner, om peeling, viktigheten av pleie og av rett beskyttelse, hvilke produkter og råvarer huden trenger og hvordan man tar vare på huden både innvendig og utvendig.

 

Du vil du få anbefalt gode dufter, herlige oljer, deilige masker og andre grønne produkter tilpasset deg og din hud.

Du vil også få med deg en personlig utformet hudpleierutine hjem som støtte og inspirasjon til å fortsette å ta vare på huden på best mulig måte.

Jeg anvender produkter og råvarer fra
LENA LOSCIALE Skincare, by LENA LOSCIALE, Botany for All Makeup, 

Hva bruker jeg som Hudpleieterapeut?

Det jeg ser med øynene, kjenner med hendene og har lyttet meg til, leder meg til å velge blandt oljer, vekstsmør og leirer som passer huden under mine hender.

Jeg velger mellon Rasul, vegetabilske oljer, hydrolater, urter og eteriske oljer til rengjøringen. Massasjen utføres med pleiende vekstolje och eteriske oljor. Masken blandes etter hudens behov. Grön Fransk Leire, gul fransk leire, havremelk, eteriske oljer, hydrolat, urter er noen råvarer som brukes i ansiktsmasken. Vekstolje, hydrolat og mineral makeup er produkter som ofte avsluttr pleien av huden.

© 2016 by Marita Wagenius.