Show More

BEDRIFT

YOGA i din bedrift

 

Yoga i bedrift er en god måte å vise takknemlighet til sine ansatte! 

 

Yoga har flere fordeler, som å bidra til lavere sykefravær, gi overskudd, er stressreduserende, forebygger belastningsskader og utbrenthet. Når yoga utføres som en gruppe (i bedriften), kan det bidra til å styrke arbeidsmiljøet.

 

Yoga bidrar til å øke fleksibiliteten både fysisk og psykisk. Yoga bedrer konsentrasjonen og utholdenheten.

 

Yoga i bedrift skreddersys etter deres behov og ønsker. Dere kan velge mellom ulike former for yoga:

 

Jeg tilbyr også:

  • Pust i bakken: 30 min yogaøkt med fokus på å stresse ned og finne avspenning i pust og myke tøyninger.

 

  • 15 min yoga ved kontorpulten: her er fokuset på øvelser den enkelte kan gjøre selv når spenningene melder seg i løpet av arbeidsdagen. Øvelser som løser opp spenninger, stivhet og forebygger belastningsskader i rygg, nakke, skuldre. Det vil også bli fokus på pusten og ulike pusteøvelser.

 

Det er også mulig med yoga som en del av et seminar, workshop, teambuilding o.l.

 

Det tilbys også bedriftsavtaler for yogakurs i mine lokaler. Se www.organisk.org

 

 

 

 

 

 

 

Yoga som bedriftsidrett.

 

"Har vært så heldig å få delta på yogatimer arrangert av  Bedriftsidrettslaget ved Sykehuset Innlandet i Elverum.  Yoga som bedriftsidrett er kanskje litt uvanlig men jeg tror at mange har like godt av en rolig yogatime som av f.eks. fotballtrening.

Vår instruktør Marita skaper en avslappende og fin stemning samtidig som vi virkelig får tøyd og bøyd på stive nakker og skuldre.

Dette er godt for både kropp og sjel og kan absolutt anbefales."

 

Vennlig hilsen Anne Grete

 

"Dette er veldig nyttig trenging for meg som har en jobb hvor jeg sitter mye forann PC:en. Det har ført til at jeg har fått en del skulder og nakkeplager. Disse yogatimene hjelper for å få tøyd og strekt muskelatur i rygg/nakke. Det er et tilbud som mange flere burde ta del i, en annerledes form for trening som passer godt for alle aldre. Det passer både for dem som har tungt arbeid og de som sitter på kontor.

Jeg har svært god effekt av de timene jeg har gått på. Det er positivt at vi kan påvirke timene ved å ønske øvelser i forhold til om vi har «vonter» som vi trenger å gjøre noe med!" 

Mvh Anki

 

"Jeg syns at dette tilbudet fra Bedriftsidretten er veldig bra!

Både at ho er en kjempeflink instruktør og at ho kjører program som er litt ulike hver gang. 

Da får vi «strekt» og bevegd på hele kroppen , noe jeg syns er viktig!

Ho er åpen for at vi kan «styre» litt hvilke deler av kroppen vi føler det trengs på, veldig bra!"

 

Mvh Else L.

"Etter en litt stressende uke på jobb er det veldig godt å bruke en time på å kun ha fokus på seg selv, roe ned og strekke på stive muskler. Det er en veldig rolig yoga-time med enkle øvelser og helt uten fokus på prestasjon.  Etter timen føler jeg meg roligere og samtidig myk og god i kroppen. Jeg håper at dette ikke kun blir et opplegg for noen uker, men blir en fast del av det bedrifsidrettslaget i Nav tilbyr de ansatte." -M

© 2016 by Marita Wagenius.