BABYMASSASJE

Babymassasje er et fint verktøy for å styrke det gode samspillet mellom foreldre og barn og lære hverandre bedre å kjenne. Massasjen gir barnet en god start på livet ved at barnet møtes med respekt, trygghet, nærhet og varm berøring. Barnet føler seg sett og verdsatt.

 

Massasjen hjelper foreldre til å forstå og tyde barnets kroppsspråk og signaler, noe som kan hjelpe å trygge deg som forelder. Babymassasjen hjelper både deg og barnet til å frigjøre spenninger og gi et velkomment pusterom i hverdagen.

 

Når massasjen er gitt på riktig måte kan den fremme et godt søvnmønster, hjelpe barnet til å slappe av og frigjøre spenninger, styrke og stabilisere barnets sirkulasjon og fordøyelse, stimulerer motorikken, lindre ved luft- og kolikksmerter, og gi nybakte foreldre økt trygghet i rollen som mor/far.

 

På kurset lærer du en metode for massasje av barnet, om massasjens gode virkninger, å tolke og svare på barnets signaler, å tilpasse massasjen til større barn, gode tidspunkter for å massere og når man ikke bør massere barnet.

 

Babymassasje utføres i gruppe hvor du møter andre foreldre som er opptatt av det samme som deg. Evt individuelt etter avtale.

 

5 kursganger 1300,- inkl kursmateriell, massasjeolje og noe å bite i.

 

NB! Om det er ønskelig at jeg kommer dit du/dere er, kommer det kjøregodtgjørelse i tillegg.

Show More

© 2016 by Marita Wagenius.