1:1

READING/

ENERGIARBEID

Ønsker du å jobbe med deg selv, finne svar og få mere klarhet, kan en reading være et fint verktøy. 

 

Mennesket er mer enn bare en kropp med et tenkende hode... Mennesket er også energi. Kroppen består av ulike energipunkter, kalt chakraer, hvor informasjonen om deg ligger. Under en reading kan du få mer kontakt med dette. En reading kan gi svar som ligger lagret i underbevisstheten ved at reading er en sjel-til-sjel kommunikasjon.

 

Er du kanskje i en vanskelig livssituasjon, står midt oppi mange valg, har utfordringer med relasjoner, jobb o.l, eller kanskje du har det bra og vil holde deg på din vei, kan en reading være en fin måte å jobbe med seg selv og komme opp i en klarere bevissthet.

 

En reading kan hjelpe deg til å frigjøre gamle livsmønstre, frykt, blokkeringer, men det aller viktigste er å løfte opp potensialet, det positive. Det å jobbe opp din egen energi, at du kan stå sterkere i deg selv ved at du kommer mer inn i kroppen og i jordingen din, at du kan bli tryggere i å leve ut ditt sanne jeg.

 

En reading kan gjøres både øye til øye eller over tlf. 

COACHING/

VEILEDNING

Gjør dine drømmer til virklighet!

Ønsker du å komme mer i kontakt med deg selv og leve det livet du ønsker? 

Kanskje vet du ikke hva du ønsker, bare at du vil noe annet ut av livet sånn det er nå. Kanskje trenger du å åpne mer opp for å se mulighetene i ditt eget liv?

Går du gjennom en livsfase som er vanskelig, har du utfordringer på et eller flere plan i livet, er du i en livskrise? Om du ønsker å gjøre endringer i livet ditt, kan coaching være en rett tilnærming for deg.

Det er ditt liv! Ingen andre vet hvordan du skal leve ditt liv. Andre trenger ikke forstå seg på det, bare du!

Timene legges til rette for deg. På den måten som er best for deg og din situasjon. Du kan enten komme til kontoret eller vi kan ta det over telefonen. Du bestemmer!

© 2016 by Marita Wagenius.